Foredrag og events

Find evt. min kalender via Instagram.

Weekendavisen, 23.02.2022

Mine ydelser som forfatter

Jeg underviser på biblioteker, højskoler, universiteter, workshops, festivaler, museer, efteruddannelsesforløb, hos virksomheder, politiske ungdomsorganisationer, fagbevægelser, individuelt, i udlandet og herhjemme.

 

Tekstkritik og gennemlæsning af manus

Ønsker du hjælp til struktureringen af dit manuskript? Eller ønsker du blot min umiddelbare, professionelle tilbagemelding på, hvad der virker eller virker mindre godt? Måske du ønsker hjælp med ansøgningen til en af Nordens skriveskoler? Eller måske du ønsker at appellere til forlagsredaktøren?     

Send mig endelig en besked.

Pressen skriver ...

 • Her, plukciteret fra anmelderen hos Weekendavisen:Den vold, der både udøves – mændene imellem, mod kvinder og indad mod sig selv – spindes sammen til en samlende fortælling om at blive nægtet og fornægte eget følelsesliv.På den måde kan Farskibet også læses som et manifest for selvomsorg eller medmenneskelighed, for bogen demonstrerer med tårevædet tydelighed, at sårbarhed kan (og måske skal) bæres som et nøgent panser. Hvilken skøn ting at blive mindet om.” Weekendavisen. 22.01.21.
 • Farskibet er ikke bare et mesterligt svendestykke, som sender forfatteren i raketfart mod de litterære tinder. Den er det massive 557 sider tunge bevis på, at han på trods af farens selvmord og morens efterfølgende valg af voldelige og chauvinistiske ægtemænd forstår at manøvrere sig ud af sin skæbne og tage magten over den, litterært og i virkeligheden.* * * * * *  hos Jyllands-Posten. 22.01.21.
 • Her er det Informations anmelder, jeg citerer fra: ”Glenn Bech udnytter til fulde romangenrens radikale rummelighed.Dagbladet Information. 22.01.21.
 • BØRSEN: “Et enormt ambitiøst og vellykket kampskrift.* * * * * 22.01.21.
 • Dagbladenes Bureau: “Lad mig komme med en tilståelse: Jeg nyder som regel et glas rødvin, mens jeg skriver en boganmeldelse. Men dette er første gang, jeg hæver mit glas og udbringer en skål. Bogen er så vild og stærk og klog, at der ikke er andet for end at give topkarakter. Glenn Bech er usædvanlig. Hovedværk eller ej – her er tale om et mesterværk.* * * * * * 02.02.21.
 • Kristeligt Dagblad: “En påtrængende roman, der nærmest er umulig at skubbe fra sig, fordi forfatteren har formået at omsætte den personlige tragedie til et kunstværk, der angår os alle. Et horisontudvidende og rørende vidnesbyrd fra en verden, der ellers er skjult for mange.” * * * * * 27.01.21.
 • Politiken: “Et stykke aldrig før set socialrealisme … Giver sorgen og undertrykkelsen en stemme,* * * * * 23.01.21. 
 • “Det er ikke volden, der har det sidste ord.” Anmeldelse i Folk & Kirke. Her, et kort uddrag: “Lidelsen er et grundvilkår, vi helst ikke vil vide af. I sin fremragende debutroman ‘Farskibet’ ser Glenn Bech lidelsen i øjnene uden at glatte ud og gøre det onde godt, men også uden selvmedlidenhed. Han insisterer på at tage ansvar for sit liv og går i kødet på den ’giftige maskulinitet’, der udøves af både mænd og kvinder og ødelægger livet for andre.”

ENG:

 •  Hazel Evans (translator): “After reading 1/4 of the book (unsure whether I would continue):
  As if written in private language. An impressive, fascinating, but not very enjoyable reading experience that
  poses the question: Is language to create intimacy or distance?
  After reading the whole book:
  An insanely skilled writer and thinker, hidden behind and in and under a language that struggles to find the
  words and the structure for something so indescribable—and in representing that struggle stylistically, he
  succeeds in finding the only ‘right’ words. I, the reader, must also feel something, I too have to struggle a little to wrap my head around something that is difficult / impossible for everyone (incl. the author himself)
  to understand. I still won’t say that it was an easy or consistently enjoyable reading experience, but I was
  blown utterly away by it.